Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Φίλης: Με το ίδιο σύστημα εισαγωγής και το 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για συστημα εισαγωγήσ 2018 πανελληνιων αλλαγεςΟ υπουργός Παιδείας κ. Φίλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, είπε ότι δεν θα αλλάξει ο τρόπος εισαγωγής στα ΑΕΙ για τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους την επόμενη σχολική χρονιά, δηλαδή το 2018.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Για το 2019 δεν υπαρχει καποια μεριμνα, τα παιδια που παμε Α Λυκειου φετος την ιδια υλη κανουμε με τα παιδια που πηγαιναν περσι.Το σωστο ειναι και εμεις που παμε Α Λυκειου να εξεταστουμε ακριβως με τον ιδιο τροπο οπως τα παιδια του 2017 δηλαδη με τα 4 μαθηματα + 1(προαιρετικο) δεν ειναι δικαιο εμεις με αλλο συστημα δηλαδη το 2017 και το 2018 καποιος υποψηφιος παραδειγμα να μπορει να δωσει Νεα Ελληνικα ,Αρχαια,Ιστορια και Βιολογια και να μπορει να δηλωσει τμηματα Σχολων των Επιστημων Υγειας και αν καπιοι απο εμας ειμαστε καλοι στα Αρχαια και στην Ιστορια να μην μπορουμε να δηλωσουμε τμηματα Σχολων των Επιστημων Υγειας αλλα να το κανουν τυχον οπως η προηγουμενη νεοφιλελευθερη κυβερνηση Νεα Ελληνικα ,Αρχαια,Ιστορια και Λατινικα και να εχουμε δυνατοτητα μονο να δηλωσουμε τμηματα Σχολων των Ανθρωπιστικων Επιστημων,αυτο δεν θα ειναι καθολου δικαιο.Καλο ειναι να το δει αυτο ο αριστεριστης υπουργος της αριστερης κυβερνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραλιγο να μας πεισεις οτι εισαι μαθητης της Α Λυκειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην ανησυχείτε το νέο σύστημα θ ισχυει απο το μαιο του 2020. Δλδ όσοι πανε του χρονου α λυκειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικιο εχει το αγορι ή η κοπελα... στις 18 Οκτωβρίου 2016 - 8:43 μ.μ. στα φιλογικα μαθηματα οπως τα Νεα Ελληνικα και τα Αρχαια ι για το 2016-2017 η υλη ειναι σχεδον ιδια μπορει οποιος θελει να το δει http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2016 και για την περιοδο 2015-2016 https://www.alfavita.gr/arthron/διδακτέα-ύλη-και-οδηγίες-για-τη-διδασκαλία-των-μαθημάτων-της-α΄-τάξης-του-ημερησίου-γελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι ειναι ικανοι για το 2019 να το κανουν Νεα Ελληνικα και Λογοτεχνια οπου 60% θα ειναι για παραδειγμα η περιληψη καποιου αρθρου μαζι με τις γλωσικες ασκησεις και την εκθεση και 40% καποιο λογοτεχνικο κειμενο Ελληνα η ξενου συγγραφεα μαζι με ασκησεις οπως ο σχολιασμος του και τις γνωστες ασκησεις που εχουν τα κειμενα η το αναποδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή