Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Σχετικά με τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Φοιτητών 2016 - Θα ανακοινωθούν πιο νωρίς φέτος

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελέσματα των Μετεγγραφών Φοιτητών 2016Χάρη στις προσπάθειες της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου και με την πολλή καλή συνεργασία των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, φέτος για πρώτη φορά πετύχαμε στις ηλεκτρονικές αιτήσεις μεταγραφών διαλειτουργικότητα με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών για την άμεση άντληση των οικονομικών κριτηρίων.

Μέσω της διαλειτουργικότητας το Υπουργείο επιτυγχάνει να μειώσει τον χρόνο της διαδικασίας στο ελάχιστο, εξασφαλίζει την εγκυρότητα των μετεγγραφών, την μείωση της γραφειοκρατίας και ταυτόχρονα καταργεί διαδικασίες που θα κόστιζαν στους ενδιαφερόμενους χρόνο και έξοδα μετακίνησης.

Για το αποτέλεσμα αυτό υπήρξε σύμπραξη δύο υπουργείων, συντονισμός και κυρίως αποφυγή ενός δυσθεώρητου κόστους που θα απαιτούσε το συγκεκριμένο έργο σε περίπτωση που το αναλάμβανε κάποιος εξωτερικός ανάδοχος. Πραγματική ανταμοιβή είναι όμως η διευκόλυνση των πολιτών και κυρίως των κοινωνικών αυτών ομάδων που έχουν την ανάγκη μέτρων όπως αυτό των μετεγγραφών.

Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής θα ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. Γειά σας, ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν σε περίπτωση που πάρει κάποιος μετεγγραφη πριν ξεκινήσει η εξεταστική στη σχολή που επιθυμεί , να δώσει εκεί τα μαθήματα ? Και εφόσον έχει παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο εξάμηνο χάνεται για όλους όσους πάρουν τη μεταγραφή. Όποτε αυτό που λες δε γίνεται

      Διαγραφή
  2. Γεια σας,
    Θέλω να κάνω αίτηση μετεγγραφής για Αθήνα και Πάτρα και αίτηση κα' εξαίρεσης μετεγγραφης για Αθήνα. Άμα βγουν τα ποτελέσματα των μετεγγραφών νωρίτερα και με δεχτούν στην Πάτρα τι γίνεται με την κατ' εξαίρεση μετεγγραφη?Μπορούν να με δεχτουνν Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως γνωριζετε ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή