Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τι ενέργειες πρέπει να κάνουν οι πρωτοετείς φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση μετεγγραφής

foit3Οι πρωτοετείς φοιτητές, μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους, εφόσον επιθυμούν την υποβολή αίτησης μετεγγραφής κατά το ακαδ. έτος 2016-2017, καλούνται να προσέλθουν στις Γραμματείες των Σχολών ή Τμημάτων, και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν κατά προτεραιότητα κωδικούς πρόσβασης στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες, που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης μετεγγραφής. 

Για εξαιρετικούς λόγους, που καθιστούν αδύνατη την αυτοπρόσωπη παρουσία, ο φοιτητής απoστέλει αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος με θεώρηση ως προς τη γνησιότητα της υπογραφής του από τα ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή και αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητάς του, για την κατά προτεραιότητα χορήγηση κωδικών πρόσβασης, λόγω συμμετοχής στη διαδικασία των μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του ΥΠΠΕΘ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Απο αυριο μπορουμε δλδ ν το κανουμε αυτο? Στις σχολες παντως δεν δινουν ακομα κωδικούς σε κανεναν λενε ότι δν εχουν κάποια εγκύκλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι ποτε μπορουμε ν τρεξουμε τις προαναφερθεισες διαδικασιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή