Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν επηρεάζονται από τις επικείμενες αλλαγές οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για αλλαγές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, σε δήλωσή της στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" σχετικά με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2017 ανέφερε ότι δε θα γίνει καμία αλλαγή μέσα στην τρέχουσα σχολική περίοδο και δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός για τους μαθητές που θα δώσουν εξετάσεις. 

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά 

«Δεν πρόκειται να επηρεάσει τα παιδιά που θα δώσουν φέτος εξετάσεις, δεν θα έρθει αιφνιδιαστικά εν μέσω χρονιάς. Δεν θα ισχύσει το 2017, δεν μπορεί να αιφνιδιάσει εφήβους που είναι σε κρίσιμη καμπή της ζωής τους και είναι η εισαγωγή στα εκπαιδευτικά ιδρύματα».

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Απο πότε όμως θα ισχυουν?
    Πριν το 2019 δεν νομιζω πάντως. Καθως τα παιδιά απο τη 1η Λυκείου θα πρέπει ν ξερουν πως θ μπουν στα αει/τει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ήταν προφανές πως δεν μπορούσε με τίποτα να ισχύσει από φέτος νέο σύστημα. Αλλά σε αυτή τη χώρα πρέπει να δηλώνουμε ακόμα και κάτι προφανές, συνεπώς ορθά έπραξε και το ξεκαθάρισε. Εντούτοις πρέπει καλώς ή κακώς να ασχοληθούν και με το υπάρχον εξεταστικό, υπό την έννοια ότι υπάρχουν σημαντικές παράμετροι για τις οποίες πρέπει να βγει ανακοίνωση ιδίως για την εξεταστέα ύλη. Έχει μπει Σεπτέμβριος, πέρυσι γνωστοποίηθηκε 17/6. Στην τελική, αν είναι η ίδια με πέρυσι ας ανακοινώσουν οτι ισχύει η περυσινή, τόσο πολύ κοστίζει; Ας σχεδιάζεται νέο σύστημα δεν πρέπει να τα αφήνουμε όλα στον αυτόματο, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Σε 10 μέρες ανοίγουν τα σχολεία, πόσο χρόνο νομίζουν ότι έχουν μπροστά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή