Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι διαδικασίες εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών 2016-2017

Αποτέλεσμα εικόνας για διαδικασίες εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών 2016-2017Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΥΠΠΕΘ από την προηγούμενη εβδομάδα, τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα εισαγωγής τους θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες με νεότερο δελτίο τύπου και αναλυτική εγκύκλιο.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό με το θέμα.

Σημειώνεται, ότι στη συνέντευξη τύπου της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΕΘ για τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων είχε αναφερθεί ότι την επόμενη εβδομάδα (αυτή που διανύουμε), το ΥΠΠΕΘ θα  εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή των φοιτητών στα ΑΕΙ (ημερομηνίες, διαδικασία κτλ).

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.

To panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 


Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές Σχολές (αναμένεται μόνο η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Από τις 5 έως τις 12 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές των επιτυχόντων των Πανελλαδικών 2016

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/09/5-12-2016.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή