Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΒΑΣΕΙΣ 2016 - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι - Ποια τα επόμενα βήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΣΕΙΣ 2016 - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι - Ποια τα επόμενα βήματαΟι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 (και οι υποψήφιοι με το 10%) θα μάθουν αύριο τα αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. 

Το panelladikes24 σας επισημαίνει τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν:

α) στο διαδίκτυο όπου οι υποψήφιοι για να δουν τα αποτελέσματα θα πρέπει:

να εισέρχονται από τις 11 η ώρα το πρωί της Τετάρτης, στην ειδική ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ για τα αποτελέσματα http://results.it.minedu.gov.gr

- να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους από τις εξετάσεις

- να πληκτρολογήσουν τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

β) στα σχολεία όπου θα αναρτηθούν οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε Λυκείου.

Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Οι επιτυχόντες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δε μπορούν να κάνουν άμεσα κάτι εκτός από τις διαδικασίες οργάνωσης της νέας κατοικίας τους (για όσους απαιτείται).

Σχετικά με τις Εγγραφές στις σχολές - Μετεγγραφές Φοιτητών - Στεγαστικό Επίδομα

Το panelladikes24 από αύριο θα σας παρουσιάζει πληροφορίες για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, τις μετεγγραφές φοιτητών, το στεγαστικό επίδομα και οι φοιτητές πλέον θα αναμένουν τις ανακοινώσεις του ΥΠΠΕΘ και των σχολών για την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών.

Το panelladikes24 θα παρουσιάζει ειδήσεις και σχόλια σχετικά με τα αποτελέσματα από αύριο νωρίς το πρωί και θα συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πρωτοετείς φοιτητές και στα πρώτα βήματά τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το panelladikes24 εύχεται σε όλους τους υποψήφιους ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου