Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση των Μηχανογραφικών Δελτίων 2016

08 07 16 katathesiΑπό το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ότι οι διαδικασίες για την ηλεκτρονική υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 08/07/2016.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο και δεν έχουν αποκτήσει ακόμα προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) θα πρέπει να απευθυνθούν το αργότερο σήμερα Παρασκευή στο Λύκειό τους κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου για να τον αποκτήσουν.

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα εισέρθουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (http://exams.it.minedu.gov.gr) και, αφού συμπληρώσουν τις τελικές προτιμήσεις τους, θα πρέπει να κλειδώσουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Το οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου.

Μετά την οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο δεν είναι πλέον δυνατή.

Συνιστάται στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό τους Δελτίο, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να βλέπουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει Μηχανογραφικό Δελτίο.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου