Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων - Όλες οι εξελίξεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων - Όλες οι εξελίξειςΤο panelladikes24 σας παρουσιάζει σε μία ανάρτηση όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων για το ακαδημαικό έτος 2016-2017

Στρατιωτικές Σχολές

Βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος των αιτήσεων που κατέθεσαν οι υποψήφιοι και αναμένεται η ανακοίνωση με τα ονόματα των υποψηφίων που θα διαπιστωθεί ότι υπάρχουν ελλείψεις στα δικαιολογητικά που υπέβαλαν. Σημειώνεται ότι θα υπάρξει προθεσμία για υποβολή ελλιπών δικαιολογητικών. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι δεκτοί υποψήφιοι που λάβουν μέρος στις ΠΚΕ όπως και το πρόγραμμα των εξετάσεων αυτών.

Αστυνομικές Σχολές 

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016. Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 17-06-2016.

Πυροσβεστικές Σχολές

Έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης των υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15-06-2016.

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα η προκήρυξη, στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής των υποψηφίων έτους 2016. Ωστόσο, αναμένεται να δημοσιευτεί σύντομα ενώ ήδη έχει δημοσιευτεί η Κ.Υ.Α. με τον Κανονισμό Εισαγωγής Σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου