Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων - Όλες οι εξελίξεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων - Όλες οι εξελίξειςΤο panelladikes24 σας παρουσιάζει σε μία ανάρτηση όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων για το ακαδημαικό έτος 2016-2017

Στρατιωτικές Σχολές

Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής ελλιπών δικαιολογητικών από τους υποψήφιους που ανακοίνωσαν οι σχολές την προηγούμενη εβδομάδα μετά τον έλεγχο των αιτήσεων που πραγματοποιήθηκε. Η καταληκτική ημερομηνία της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι η 15/06/2016. Στη συνέχεια, μετά και το νέο έλεγχο των αιτήσεων, θα ανακοινωθούν οι δεκτοί υποψήφιοι που λάβουν μέρος στις ΠΚΕ όπως και το πρόγραμμα των εξετάσεων αυτών.

Αστυνομικές Σχολές 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016, σύμφωνα με την προκήρυξη. Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 17/06/2016.

Πυροσβεστικές Σχολές

Συνεχίζεται η διαδικασία για την υποβολή της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης των υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15/06/2016 ενώ μέχρι την Παρασκευή 17/06/2016 οι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιαστούν στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών που ορίζεται στο κεφάλαιο V της προκήρυξης, να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους, να μετρηθεί το ανάστημά τους, να καταθέσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά του κεφαλαίου III της προκήρυξης και να παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης - παραπεμπτικό σημείωμα.

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ κατά το ακαδημαικό έτος 2016-2017. Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών υποψηφίων της Πρώτης Γενικής Κατηγορίας (μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων) ορίζεται η Πέμπτη 07 Ιουλίου 2016 και των υποψηφίων της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας (με μοριοδότηση απολυτηρίου κ.ά.) η Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Βρε παιδια,για τους επιλαχοντες,αν ο επομενος στη σειρα που ειναι για να μπει στη θεση καποιου που εφυγε απ τη σχολη εχει περασει σε καποιο πανεπιστημιο,θα τον καλεσουν?η θα επιλεξουν μονο οσους εχουν βαλει αποκλειστηκα και μονο στρατιωτικες σχολες στο μηχανογραφικο?..και επειτα τους επιλαχοντες,θα τους παρουν απ το καινουργιο η απ το παλιο συστημα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να δούμε που θα κοιμανθουνε η βάση ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 23/6/2016 - Σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων - Όλες οι εξελίξεις

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/06/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή