Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δεκτοί Υποψήφιοι και Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων ΠΚΕ για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές 2016

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ                                            αρχική ανάρτηση 10:20 π.μ.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΚΕ ΕΤΟΥΣ 2016

Οι υποψήφιοι οφείλουν την πρώτη (1η) ημέρα που ξεκινάει η εξέταση της εκάστοτε Ομάδας να παρουσιαστούν στην Πύλη της ΣΣΕ στις 07:00, έχοντας μαζί τους και τις Υγειονομικές Εξετάσεις που έχουν ήδη πραγματοποιήσει καθώς και συμπληρωμένο το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης Υποψηφίου (Υπόδειγμα 6)

Συνημμένα     katataxi_me_omades_alfavitika.pdf      kodikoi_elleipseon.pdf 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΠΚΕ) ΤΗΣ ΣΣΕ ΕΤΟΥΣ 2016

Οι υποψήφιοι οφείλουν την πρώτη (1η) ημέρα που ξεκινάει η εξέταση της εκάστοτε Ομάδας να παρουσιαστούν στην Πύλη της ΣΣΕ στις 07:00, έχοντας μαζί τους και τις Υγειονομικές Εξετάσεις που έχουν ήδη πραγματοποιήσει καθώς και συμπληρωμένο το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης Υποψηφίου (Υπόδειγμα 6) 

Συνημμένα     programma_pke_2016.pdf 


ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Δεκτοί Υποψήφιοι ΣΝΔ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Οδηγίες για τους Δεκτούς Υποψηφίους ΣΝΔ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Απορριπτέοι Υποψήφιοι ΣΝΔ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Πρόγραμμα ΠΚΕ ΣΝΔ Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017


ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (∆ΑΕ), µετά την ολοκλήρωση της φάσης ελέγχου των δικαιολογητικών των υποψηφίων για το διαγωνισµό επιλογής στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, ακαδηµαϊκού έτους 2016-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

τους πίνακες Δεκτών Υποψηφίων για τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής, καθώς και το αναλυτικό ηµερολογιακό πρόγραµµα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ), σύµφωνα µε το οποίο, υποχρεούνται να υποβληθούν οι Δεκτοί MONO υποψήφιοι, µε µέριµνα της ΠΑ.

Για την πλέον ολοκληρωµένη ενηµέρωσής σας, ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στις οδηγίες διεξαγωγής των ΠΚΕ, όπως αυτές περιέχονται στο πρόγραµµα.

Αλφαβητική Κατάσταση Δεκτών Υποψηφίων Διαγωνισµού ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ

Αναλυτικό Πρόγραμμα - Οδηγίες


ΣΣΑΣ

1. Στον συνημμένο πίνακα αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων των οποίων τα δικαιολογητικά έγιναν Δεκτά στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

2. Στην προτελευταία στήλη της κατάστασης αναγράφεται η ομάδα βάσει της οποίας προσκαλούνται οι υποψήφιοι και στην τελευταία η ημερομηνία παρουσιάσεως τους.

3. Το κεφαλαίο γράμμα της αλφαβήτου που βρίσκεται στη στήλη μετά το μητρώνυμο χαρακτηρίζει την Ειδική Κατηγορία στην οποία ανήκει ο υποψήφιος. Υποψήφιοι που ανήκουν σε Ειδικές Κατηγορίες και δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια από αυτές βάσει της ανακοίνωσης των Δεκτών υποψηφίωνπαρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Επιλογής της ΣΣΑΣ στα τηλέφωνα: 2310 962177-2112-2191.

Οι Ειδικές Κατηγορίες και τα γράμματα που αντιστοιχούν σε αυτές αναλύονται παρακάτω:
Α – Τέκνα πολύτεκνων οικογενειών
Β – Τέκνα οικογενειών με τρία παιδιά
Γ – Τέκνα ή αδελφοί αναπήρων ειρηνικής περιόδου ή πολεμικών επιχειρήσεων
Δ – Τέκνα θανόντων στρατιωτικών ΕΔ σε διατεταγμένη Υπηρεσία
Ε – Τέκνα Μονίμων στρατιωτικών - Εφέδρων και Κληρωτών οπλιτών που συμμετείχαν στα πολεμικά γεγονότα της Κύπρου.

4. Υποψήφιοι που διαπιστώσουν βάσει της ανακοίνωσης των Δεκτών υποψηφίων ασυμφωνία μεταξύ των Σχολών που αναγράφονται δίπλα στο όνομα τους και αυτών που αναγράφονται στο φωτοαντίγραφο της Αίτησης τους να το αναφέρουν στο Τμήμα Επιλογής την πρώτη μέρα παρουσιάσεως τους στη Σχολή για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις.

5. Ενημερώνουμε τους υποψήφιους που έχουν δηλώσει στην Αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι κοινοί υποψήφιοι με την ΕΛ.ΑΣ. και το Π.Σ. και έχουν επιλέξει μία από τις παρακάτω Σχολές μεταξύ των Σχολών Προτίμησης:

ΣΣΕ - ΟΠΛΑ     ΣΝΔ (ΜΑΧ - ΜΗΧ)     ΣΙ - ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ     ΣΜΥ ΟΠΛΑ

ότι εφόσον κριθούν κατάλληλοι σε μία από τις παραπάνω Σχολές, θα λάβουν βεβαίωση ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, την οποία θα πρέπει να προσκομίσουν οι ίδιοι εντός δύο ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής στην Αστυνομική Υπηρεσία της περιοχής όπου έχουν υποβάλλει και την Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Όσοι ΔΕΝ δήλωσαν μια από τις παραπάνω Σχολές ΔΕΝ δικαιούνται να λάβουν βεβαίωση, ΔΕΝ θα είναι στην κατάσταση που θα αποσταλεί στην ΕΛ.ΑΣ. και υποχρεούνται να λάβουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ.

6. Υποψήφιοι που έχουν δηλώσει μεταξύ των επιλογών τους τη Σχολή Ικάρων/Ιπτάμενοι εφ’ όσον κριθούν ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ στις Ψυχομετρικές – Ιατρικές – Αθλητικές Δοκιμασίες και στην Κολύμβηση θα πρέπει να μεταβούν για επιπλέον ειδικές δοκιμασίες στην 128 ΣΕΤΤΗ (Καβούρι Αττικής) την 12η Ιουλίου 2016.

Η διάρκεια των ειδικών εξετάσεων είναι τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους: αντίγραφα των Υγειονομικών Εξετάσεων που προβλέπονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» της ΕΔΥΕΘΑ 16/2016, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Δελτίο Υποψηφίου Υπουργείου Παιδείας, μολύβι, μπλε ή μαύρο στυλό και γομολάστιχα.

7. Υποψήφιοι που έχουν δηλώσει μεταξύ των προτιμήσεων τους τις Σχολές:

α. Ικάρων - Ιπτάμενοι, β. Ναυτικών Δοκίμων (Μάχιμοι και Μηχανικοί) και γ. Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού θα εξετασθούν την πέμπτη (5η) ημέρα των ΠΚΕ μετά το επιτυχές πέρας των Αθλητικών Δοκιμασιών και στην κολύμβηση στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης επί της οδού Αγ. Δημητρίου. Μη συμμετοχή τους στο αγώνισμα της κολύμβησης είναι λόγος απόρριψης για τις παραπάνω Σχολές. Επιπλέον ενημερώνονται ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες και σκουφάκι.

8. Οι Ψυχομετρικές Δοκιμασίες διάρκειας δύο (2) εργάσιμων ημερών θα διεξαχθούν στην έδρα της ΣΣΑΣ, (Πλήθωνος Γεμιστού 1-2 και Εγνατία. Έναντι Πανεπιστημίου Μακεδονία).

Οι Υγειονομικές Εξετάσεις διάρκειας δύο (2) εργάσιμων ημερών θα διεξαχθούν στο 424 ΓΣΝΕ (Περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης – Ευκαρπίας, πλησίον Γ.Ν. Παπαγεωργίου. Η πρόσβαση στο 424 ΓΣΝΕ εξυπηρετείται με τις γραμμές 1, 28Α και 28Β του ΟΑΣΘ. Οι υποψήφιοι την 1η ημέρα παρουσιάσεως των ΠΚΕ θα πρέπει να προσκομίσουν το Υγειονομικό Δελτίο με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων όπως προβλέπεται από την ΕΔΥΕΘΑ 16/2016.

Οι Αθλητικές Δοκιμασίες διάρκειας μίας (1) ημέρας θα λάβουν χώρα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης επί της οδού Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου δίπλα στο Αθλητικό Μουσείο ή εναλλακτικά στο Δημοτικό Στάδιο Κ. Καραμανλής του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης επί της οδού 28ηςΟκτωβρίου 157. Η πρόσβαση στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων εξυπηρετείται με τη γραμμή 32 του ΟΑΣΘ.

Οι υποψήφιοι θα λαμβάνουν έγκαιρα γνώση του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθούν οι αθλητικές δοκιμασίες.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιάζονται καθημερινώς στις 07:00 π.μ.

9. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ΠΚΕ οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν καθημερινά μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και Δελτίο Υποψηφίου Υπουργείου Παιδείας. Μη προσκόμιση τους δε θα τους επιτρέπει τη συνέχεια των εξετάσεων.

ΣΣΑΣ/Τμήμα Επιλογής Σπουδαστών - Τηλ. 2310962177, 2310962191

Συνημμένα     katastasi_dekton_ypopsifion.pdf     programma_pke_2016.pdf 


ΣΑΝ

Στις παρακάτω καταστάσεις, περιέχονται τα ονόματα των δεκτών και απορριπτέων για τις προκαταρκτικές εξετάσεις(ΠΚΕ) της ΣΑΝ, Έτους 2016.

katastasi_dekton_ypopsifion_pke_san_etoys_2016.pdf

katastasi_aporripteon_ypopsifion_pke_san_etoys_2016.pdf 

Στα επισυναπτόμενα αρχεία περιέχονται, το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) της ΣΑΝ έτους 2016, καθώς και οι ομάδες κατανομής των υποψηφίων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 

1. Στην ομάδα Α, περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι του νομού Αττικής.

2. Στην ομάδα Β, περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι όλων των υπόλοιπων νομών.

3. Την πρώτη ημέρα κάθε ομάδα, παρουσιάζεται στη ΣΑΝ (Στρατόπεδο ''ΣΑΚΕΤΑ Α''  Βύρωνας, Τ.Κ.: 16201) στις 07:00.

4. Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι την πρώτη ημέρα στη Σχολή για τις ΠΚΕ, να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά το Δελτίο Αστυνομικής τους Ταυτότητας, το Δελτίο Ταυτότητας Υποψηφίου του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και φωτοτυπία της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης που υπέβαλλαν για τη συμμετοχή τους στις Εισαγωγικές Εξετάσεις.

5. Την πρώτη ημέρα των Υγειονομικών Εξετάσεων στο 414 ΣΝΕΝ, θα πρέπει να προσκομίσουν το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων που αναγράφονται στην εγκύκλιο, μαζί με το Υπόδειγμα 6. Μη προσκόμιση ΟΛΩΝ των εξετάσεων, αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τη συνέχεια των ΠΚΕ. 

6. Η διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών, θα γίνει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Επιπλέον, όσοι έχουν δηλώσει στην αίτησή τους τις Σχολές ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ και ΣΜΥΝ, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και μαγιό, καθώς θα εξεταστούν και στην κολύμβηση.

7. Όσοι υποψήφιοι έχουν δηλώσει στην αίτησή τους τη ΣΙ/ΙΠΤ, εφόσον κριθούν κατάλληλοι στις ΠΚΕ της ΣΑΝ, συμπεριλαμβανομένης και της κολύμβησης, θα υποβληθούν από 6/7/2016 έως 11/7/2016 , σε επιπλέον ψυχομετρικές δοκιμασίες και ιατρικές εξετάσεις, που προβλέπονται για τους ιπτάμενους υποψήφίους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κρατήσουν αντίγραφα του Υποδείγματος 6 και των ιατρικών εξετάσεων.

8. ΟΙ υποψήφιοι με Σχολή 1ης προτίμησης τη ΣΑΝ, που λόγω ΕΠΑΛ Α΄, απορρίπτονται από τα ΑΣΕΙ αλλά έχουν δηλώσει Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), θα περάσουν ΠΚΕ στη ΣΑΝ.

Συνημμένα     programma_pke_2016.pdf     omada_a.pdf     omada_v.pdf


ΣΜΥ

Δημοσίευση Προγράμματος Προκαταρκτικών Εξετάσεων και Δεκτών Υποψηφίων για την εισαγωγή σπουδαστών σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ για το ακαδ. έτος 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Προκαταρκτικών εξετάσεων (σε ποιαομάδα ανήκετε- πότε παρουσιάζεστε - που παρουσιάζεστε)

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των υποψηφίων που κατέθεσαν δικαιολογητικά στη ΣΜΥ στην οποία εμφανίζεται η ομάδα στην οποία έχουν ενταχθεί για τις προκαταρκτικές εξετάσεις και η ημερομηνία πρώτης παρουσίασης.

Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων 2016

Ονομαστική Κατάσταση Δεκτών Υποψηφίων Ακαδ. Έτους 2016-2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως     424 ΓΣΝΕ - Πληροφορίες Πρόσβασης


ΣΜΥΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΠΚΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΚΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΚΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17


Συνίσταται οι υποψήφιοι να έχουν ενημέρωση και από τις Σχολές για τυχόν αλλαγές.


panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου