Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Μετεγγραφές φοιτητών σε μη αντίστοιχα τμήματα και από το εξωτερικό για ανθρωπιστικούς λόγους

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές φοιτητών σε μη αντίστοιχα τμήματα και από το εξωτερικό για ανθρωπιστικούς λόγουςΣτο σχέδιο νόμου για την Έρευνα που κατέθεσε στη Βουλή το ΥΠΠΕΘ γίνεται ρύθμιση κατ΄ εξαίρεσης μετεγγραφής φοιτητών για ανθρωπιστικούς λόγους από Πανεπιστήμια της Συρίας αλλά και από τμήματα ελληνικών πανεπιστημίων σε τμήματα που δεν ισχύουν οι αντιστοιχίες βάσει των οποίων γίνονται οι μετεγγραφές φοιτητών.

Δείτε αναλυτικά τη συγκεκριμένη παράγραφο χωρίς τα ονόματα των φοιτητών.

7. Κατ’ εξαίρεση για ανθρωπιστικούς λόγους και για λόγους προστασίας θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων:

α) Η ..., φοιτήτρια της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου της Δαμασκού της Συρίας εγγράφεται κατ’ εξαίρεση στην κατεύθυνση του Δομοστατικού Μηχανικού της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

β) Η ..., φοιτήτρια του Τμήματος Αραβικής Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Δαμασκού της Συρίας, εγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

γ) Η ..., φοιτήτρια του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετεγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

δ) Ο ..., φοιτητής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών μετεγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

ε) Ο ..., φοιτητής του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, μετεγγράφεται κατ’ εξαίρεση στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου