Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δεν θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα ειδική ρύθμιση για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών και τους φοιτητές από τη Λευκάδα λόγω των σεισμών

Το ΥΠΠΕΘ με έγγραφη απάντηση, σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αθανάσιου Καββαδά για ειδική μεταχείριση των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 και των φοιτητών από τη Λευκάδα, φαίνεται να μην προσανατολίζεται να δώσει λύση ανάλογη με αυτή για τους αντίστοιχους από την Κεφαλλονιά. 

Το ΥΠΠΕΘ υποστηρίζει ότι δεν έχουν υπάρξει διαμαρτυρίες για μη ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία και αναφέρει ότι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή και η Επιτροπή θα αποφασίσει εάν από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά προκύπτει ότι οι λόγοι που επικαλείται ο αιτών συνιστούν ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση και εάν τεκμηριώνεται ο εξαιρετικός χαρακτήρας του αιτήματος, ως ορίζει η παράγραφος 9 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015.

Δείτε εδώ την έγγραφη απάντηση του ΥΠΠΕΘ.

Σημειώνεται ότι στην απάντηση του ΥΠΠΕΘ, δεν υπάρχει αναφορά για ειδική ποσόστωση εισαγωγής στα ΑΕΙ για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 από τη Λευκάδα σε αντίθεση με τη διαβεβαίωση που φέρεται να είχε ο βουλευτής κ. Καββαδάς από τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη. Το panelladikes24 είχε παρουσιάσει τη θέση του βουλευτή σε σχετική ανάρτηση που μπορείτε να δείτε στους επόμενους συνδέσμους.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις του panelladikes24 για το θέμα:




Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου