Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Kατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών - Ελέγχονται οι αιτήσεις - Αναμονή για τα αποτελέσματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Kατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών - Ελέγχονται οι αιτήσεις - Αναμονή για τα αποτελέσματα -Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για τις κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών:

- έχει συγκροτηθεί η επιτροπή κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφών φοιτητών,

- δε γνωρίζουμε τα ενδεχόμενα κριτήρια και προϋποθέσεις χορήγησης κατ΄ εξαίρεσης μετεγγραφών φοιτητών καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται για πρώτη φορά.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, η επιτροπή αποφασίζει εάν από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά προκύπτει ότι οι λόγοι που επικαλείται ο αιτών συνιστούν ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση και εάν τεκμηριώνεται ο εξαιρετικός χαρακτήρας του αιτήματος ως ορίζει η παράγραφος 9 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015. Τα κριτήρια για χορήγηση μετεγγραφής που ορίζονται στην παράγραφο 7 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015 (μετεγγραφές με βάση μοριοδότηση κριτηρίων) δεν συνιστούν λόγο κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής.

Τέλος, για τα αποτελέσματα των κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφών φοιτητών δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το χρόνο ανακοίνωσής τους καθώς θα ανακοινωθούν ξεχωριστά από τις υπόλοιπες μετεγγραφές φοιτητών που υποβλήθηκαν με ηλεκτρονική αίτηση και των οποίων τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν έως τις 14 Ιανουαρίου σύμφωνα με ενημέρωση από το ΥΠΠΕΘ.

Σημείωση του panelladikes24:

- Θα ικανοποιηθούν οι αιτήσεις φοιτητών από την σεισμόπληκτη Λευκάδα όπως γίνεται με τους αντίστοιχους της Κεφαλλονιάς με ειδική ρύθμιση;

- Θα ικανοποιηθούν οι αιτήσεις με κριτήριο την ανεργία των γονιών;

- Θα ικανοποιηθούν αιτήματα εργαζόμενων φοιτητών σε πόλη που βρίσκεται και η εργασία τους; 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



1 σχόλιο:

  1. Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που βγήκαν οι μετεγγραφές. Μήπως ξέρετε τι γίνετε με τις κατεξαίρεση μετεγγραφες? Σας παρακαλούμε πολύ για μία ενημέρωση. Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή