Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μετεγγραφές Φοιτητών - Σήμερα διαβιβάζονται οι πίνακες επιτυχόντων στις σχολές - Πώς θα γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών - Τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν ισχύει υποβληθέν δικαιολογητικό

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών - Σήμερα διαβιβάζονται οι πίνακες επιτυχόντων στις σχολές - Πώς θα γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών - Τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν ισχύει υποβληθέν δικαιολογητικόΣήμερα, διαβιβάστηκε προς τις Σχολές ονομαστικός πίνακας των αιτούντων μετεγγραφή για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, όπως αυτός κυρώθηκε με τη με αρ. 4849/Ζ1/14-01-2016 Υ.Α., με την επιφύλαξη του ελέγχου των δικαιολογητικών, που οι αιτούντες δεσμεύτηκαν στην αίτησή τους να προσκομίσουν προκειμένου να ελεγχθούν στα ΑΕΙ-ΑΕΑ υποδοχής. 

Στην εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ που επισυνάπτεται ο παραπάνω πίνακας και την οποία υπέγραψε η Αναπλ. υπουργός κ. Αναγνωστοπούλου, περιέχονται οδηγίες σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών και τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών που πρέπει να ακολουθήσουν τα τμήματα υποδοχής. 

Δείτε εδώ την εγκύκλιο.

Δείτε εδώ όλες τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου