Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Σχετικά με τα αποτελέσματα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελέσματα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2015 panelladikes24Σχετικά με τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2015 σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Αποτελέσματα για όσους αιτήθηκαν μεταφορά της θέσης εισαγωγής τους σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015

Χθες, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους φοιτητές που έκαναν αίτηση για μεταφορά της θέσης εισαγωγής τους σύμφωνα με τα κριτήρια της παραγράφου 8 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76Α΄).  Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές που ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

- τέκνα θυμάτων της τρομοκρατίας, που αναφέρονται στην παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 1897/1990 (ΦΕΚ 120Α΄),

- έχοντες αναπηρία (σωματική, διανοητική ή ψυχική) 67% και άνω, πιστοποιουμένη από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.),

- πάσχοντες από μία εκ των αναφερομένων στο παράρτημα της υπ’ αρ. Φ. 151/17897/Β6/ 2014 (ΦΕΚ 358Β΄) Κ.Υ.Α. παθήσεις,

- έχοντες πραγματοποιήσει δωρεά οργάνου ή μυελού των οστών,

αιτήθηκαν μετεγγραφή χωρίς μοριοδότηση για θέσεις που δεν περιλαμβάνονται στο 15% των θέσεων κάθε τμήματος που έχουν διατεθεί για τους φοιτητές που αιτούνται μεταφορά της θέσης εισαγωγής τους με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Θα καθυστερήσουν τα αποτελέσματα για τις μετεγγραφές με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια

Στο ΥΠ.ΟΙΚ. και πιο συγκεκριμένα στη Γ.Γ.Π.Σ., βρίσκονται οι αιτήσεις των φοιτητών που αιτήθηκαν μεταφορά της θέσης εισαγωγής τους με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια προς έλεγχο των φορολογικών στοιχείων, που αντλήθηκαν βάσει των ΑΦΜ που δηλώθηκαν από τους αιτούντες στις ηλεκτρονικές αιτήσεις που κατέθεσαν στο ΥΠΠΕΘ.

Η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και αποτελεί το πρώτο στάδιο της έκδοσης των αποτελεσμάτων για τις συγκεκριμένες μετεγγραφές φοιτητών.

Δείτε εδώ σχετική ανάρτηση του panelladikes24 με τις ενέργειες που απαιτούνται μέχρι την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων μετεγγραφών φοιτητών.

Κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών

Οι φοιτητές που αιτούνται κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή σύμφωνα με τα κριτήρια της παραγράφου 9 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ 76Α΄) δεν έχουν σχέση με τις χθεσινές ανακοινώσεις που αφορούν άλλες περιπτώσεις.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

panelladikes24


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



3 σχόλια:

  1. Περυσι που ηταν και ποιο πολλες οι αιτησεις ειχαν βγει τα αποτελεσματα ομως και τα παιδια προλαβαν το εξαμηνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αποτελέσματα για τις μεταγγραφες με Οικονομικά και Κοινωνικά κριτήρια ξέρουμε ποτέ θα βγουν περίπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έως τις 28/12 υπάρχει προθεσμία για την οριστικοποίηση των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής ή της διόρθωσης ορισμένων σφαλμάτων

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2015/12/2812.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή