Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αναμονή για την ανακοίνωση των εισαγομένων στις ΑΕΝ από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοίνωση των εισαγομένων στις ΑΕΝ από το υπουργείο ΝαυτιλίαςΑκόμα δεν έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο Ναυτιλίας οι πίνακες με τους εισαγόμενους στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Σημειώνεται ότι οι επιτυχόντες στις ΑΕΝ μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων δε γνωρίζουν την ακαδημία στην οποία θα φοιτούν ενώ οι υποψήφιοι της δεύτερης γενικής κατηγορίας αναμένουν και αυτοί τα αποτελέσματα μετά τη μοριοδότηση του απολυτηρίου Λυκείου, των ξένων γλωσσών κτλ.

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα είδηση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


23 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Ποτε περίπου θα βγουν κ που θα δούμε τα αποτέλεσματα γιατί πήρα τηλ στον Ασπρόπυργο κ δν βρίσκω άκρη που πρέπει να ψαξω.ευχαριστω. πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης των εισαγομένων στις ΑΕΝ.

      Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και να αναδημοσιεύσει τα αποτελέσματα όταν ανακοινωθούν από το υπουργείο Ναυτιλίας.

      Διαγραφή
    2. Nαι όμως πρέπει μέχρι κάποια ημερομηνία να γνωρίζετε για να ξέρουμε κ εμείς γιατί εάν για παράδειγμα κάποιος περάσει σε νησί κ όχι Ασπρόπυργο διότι εγώ μένω Αθήνα να κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες μεταγραφής ή να ξέρω ότι θα μετακομισω .πάνω κάτω ποτέ να περιμένουμε??

      Διαγραφή
    3. Αποτελέσματα για τις ΑΕΝ 2015

      http://panelladikes24.blogspot.gr/2015/09/2015_21.html

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ www.yen.gr (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ). ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μια μικρή εντύπωση ότι τελευταία στιγμή θα τρεχουμε .

      Διαγραφή
  3. Τα μαθήματα ποτέ ξεκινάνε περίπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια ας μας κατατοπησει καποιος αρμοδιος με τις ανακοινωσεις... υπαρχει κ αλλη σχολη που αναμενει για την εγγραφη μου σε περιπτωση που δεν εχω περασει.. να ξερω τι να κανω... ειναι κριμα να μας παιδευεται ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια να μπαινεται στο http://www.yen.gr/wide/home.html οταν βγουν εκει θα τα δειτε πρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή σχολή ξεκινάει αρχές Οκτώβρη γιαυτο σας λέω θα τρεχουμε τελευταία στιγμή.όπως πάντα με τα συστήματα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανενα νεο για τα αποτελεματα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνουμε εγγραφή στις ΑΕΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να δουμε ποσο ακομα θα περιμενω...εχω μεγαλο προβλημα...ειμαι σιγουρα μεσα και θελω να παω αλλα αν δεν βγουν συντομα για να κανω εγγραφη δεν μπορω να παρω αναβολη απο το στρατο...Τον παιζουν ολη μερα και το μονο που λενε ειναι μεχρι τελη σεπτεμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eisai sigouros pos eisai mesa? eisai apo geniko likeio EPA.L iapo naftiko tomea? theleis na perseis me pannelinies ime apolitirio? eisai politeknos titektos i me koinonika kritiria?

      Διαγραφή
  10. απο γενικο πολυτεκνος και αγγλικα.. Με απολυτηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Na kano mia erotisi re paidia apo nautiko likeio me 1.250 moria mixanologon .mou leei stin selida me ton kodiko apo tis panelin.oti perasa aen alla blepo oti h basei einai 1.450 . Tha exo mpei sigoura ti pisteuete; paizi na mpo aspropirgo gt diskolo to blepo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Paidia me 1.125moria apo nautiko likeio mpeno aspropirgo giati h basei eida na eina 1.450. Mixanolog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τι κριτήρια αποφασίζουν σε ποιες σχολές θα μας στείλουν;;;; εγώ από ΕΠΑΛ και με 14.800 μόρια πολυτεκος μπήκα 5ος και θέλω μηχανιωνα έχω πιθανότητες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με τι κριτήρια αποφασίζουν σε ποιες σχολές θα μας στείλουν;;;; εγώ από ΕΠΑΛ και με 14.800 μόρια πολυτεκος μπήκα 5ος και θέλω μηχανιωνα έχω πιθανότητες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βγηκαν τα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποτελέσματα για τις ΑΕΝ 2015

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2015/09/2015_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή