Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Σύμφωνα με την απόφαση ''Καθορισμός πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση'' που υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Φρόσω Κιαόυ (ΦΕΚ Β΄ 2029/2015) για την εισαγωγή των υποψηφίων αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου, σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων των Τ.Ε.Ι., των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, των Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων και των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού καθορίζονται τα τέσσερα μαθήματα που θα εξετάζονται οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ

Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα καθορίζονται ως εξής:

- δύο Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα Γενικής Παιδείας που θα είναι τα «Μαθηματικά Ι» και η «Νεοελληνική Γλώσσα» και 

- δύο μαθήματα ειδικότητας

Δείτε εδώ την απόφαση με τα μαθήματα ειδικότητας ανά τομέα και ειδικότητα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Μαθηματικά ρεεεεεεεε! Πείτε στα παιδιά την ύλη της Γ λυκείου, άσχετοι υπουργοί και κυβερνώντες! Τι περιμένετε να έρθουν οι πανελλήνιες και μετά να τους πείτε ότι Α,συγγνώμη δεν θα κάνετε ολοκληρώματα αλλά θα δώσετε στερεομετρία και μετρικές σχέσεις 😲,εμβαδόν μηνίσκου και το κεφάλι σας το χοντρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή