Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σημαντικές ημερομηνίες για τους μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Μέχρι πότε μπορούν να γίνουν μετεγγραφές από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ και αντίστροφα

Αποτέλεσμα εικόνας για μετεγγραφες απο γελ σε επαλ προθεσμιες
- Οι μαθητές της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου με την έναρξη του σχολικού έτους και όχι αργότερα της 30ής Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνουν οριστικά την Αρχική Δήλωση Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού, που έχουν υποβάλει στη σχολική τους μονάδα, προ της λήξης του προηγούμενου διδακτικού έτους σχετικά με την Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού που επιθυμούν να ακολουθήσουν.

- Οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου με την έναρξη του σχολικού έτους και όχι αργότερα της 20ής Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνουν οριστικά την Αρχική Δήλωση Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού, που έχουν υποβάλει στη σχολική τους μονάδα, προ της λήξης του προηγούμενου διδακτικού έτους σχετικά με την Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού που επιθυμούν να ακολουθήσουν.

- Οι μαθητές της Α΄ τάξης Επαγγελματικού Λυκείου κατά την εγγραφή τους καταθέτουν υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τους γονείς-κηδεμόνες, εφόσον είναι ανήλικοι για την ομάδα προσανατολισμού, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η δήλωση αυτή μπορεί να τροποποιηθεί το αργότερο την 30η Σεπτεμβρίου κάθε διδακτικού έτους.

- Οι μαθητές της Β΄ τάξης Επαγγελματικού Λυκείου κατά την εγγραφή τους καταθέτουν υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τους γονείς-κηδεμόνες, εφόσον είναι ανήλικοι για την ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η δήλωση αυτή μπορεί να τροποποιηθεί το αργότερο την 30η Σεπτεμβρίου κάθε διδακτικού έτους.

Μετεγγραφές μαθητών από ΕΠΑΛ σε ΓΕΛ και αντίστροφα

Η καταληκτική ημερομηνία μετεγγραφής από τα Γενικά στα Επαγγελματικά Λύκεια και αντίστροφα, είναι η 15η Οκτωβρίου εκάστου έτους.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου