Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μετεγγραφές φοιτητών 2015 - Στις 5 με 6 Οκτωβρίου η εγκύκλιος

Αποτέλεσμα εικόνας για η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές φοιτητών 2015Η υπουργός Παιδείας κ. Φρόσω Κιάου δήλωσε ότι η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές φοιτητών 2015 υπολογίζεται να δημοσιευτεί στις 5 με 6 Οκτωβρίου και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Χρονοδιάγραμμα εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Υπενθυμίζεται ότι οι προεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών έχουν ξεκινήσει και θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου ενώ έως τις 22 Σεπτεμβρίου οι προεγγραφέντες επιτυχόντες οφείλουν να αποστείλουν στη γραμματεία του τμήματος επιτυχίας με ταχυμεταφορά (courier) ή αυτοπροσώπως τη συγκεκριμένη αίτηση προεγγραφής και τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Τέλος, οι γραμματείες των σχολών θα ελέγχουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, μια διαδικασία που σύμφωνα με την υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος Σεπτεμβρίου.

Τι θα γίνει με τις μετεγγραφές των φοιτητών των Αρχιτεκτονικών Σχολών ΕΜΠ και ΑΠΘ

Η κ. Κιάου διαβεβαίωσε ότι οι μετεγγραφές των συγκεκριμένων φοιτητών θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα αναφέροντας μάλιστα ότι ο έλεγχος των αιτήσεων από το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε τελική φάση και εντός των ημερών θα αποσταλούν στο ΥΠΟΠΑΙΘ.

Σημαντική παράμετρος

Έως το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει αναλάβει η νέα ηγεσία του ΥΠΟΠΑΙΘ που θα προκύψει με τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε να μην αλλάξει κάτι στον παραπάνω προγραμματισμό.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 3ο ΕΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση προς όλους τους φοιτητές

      Δεν έχουν δικαίωμα μετεγγραφής οι φοιτητές, οι οποίοι έχουν υπερβεί τον ανώτατο χρόνο σπουδών που προβλέπεται για την απόκτηση πτυχίου, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών του Α.Ε.Ι., στο οποίο φοιτούν.

      Διαγραφή
  2. σχετικα με τις μεταγγραφές πρωτοετών..εαν κάποιος διαθέτει διαφορετικό εισόδημα απο το οικογειακό δηλώνει το δικοό του ή το οικογενειακό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις και πότε θα ολοκληρωθούν::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή