Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ρύθμιση για επιλαχόντες στις Στρατιωτικές Σχολές - Δείτε το σχετικό άρθρο του σχεδίου νόμου που είναι σε δημόσια διαβούλευση

Αποτέλεσμα εικόνας για επιλαχοντεσ στρατιωτικων σχολων 2015Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει θέσει από σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση Θεμάτων Μεταθέσεων Οπλιτών και Άλλες Διατάξεις περί Μέριμνας Προσωπικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» με το οποίο επιχειρεί να εισάγει για πρώτη φορά νομικό πλαίσιο καθορισμού μεταθέσεων των οπλιτών και να ρυθμίσει θέματα αναφορικά με τη μέριμνα και εκπαίδευση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο άρθρο 25 περιλαμβάνεται ρύθμιση σύμφωνα με την οποία μπορούν να εισάγονται στις Στρατιωτικές Σχολές επιλαχόντες σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις. Δείτε εδώ.

Στο άρθρο 26 τονίζεται ότι οι Σχολές Μονίμων Υπαξιωματικών ανήκουν στην ανώτερη βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η φοίτηση σε αυτές είναι τριετής. Δείτε εδώ.

Δείτε εδώ όλο το σχέδιο νόμου.

Η ισχύς αυτού του νόμου θα αρχίσει με τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Δηλαδή άμεσα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος - Ηρακλής Ήσυχος καλεί κάθε κοινωνικό εταίρο και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διαβούλευση καταθέτοντας τις προτάσεις του, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00.

http://panelladikes24.blogspot.com


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



2 σχόλια:

  1. τελικα ξερουμε αν αποφασιστηκε αυτο που προτεινουν στο αρθρο 25?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε ο νόμος με τη ρύθμιση για τους επιλαχόντες στις Στρατιωτικές Σχολές

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή