Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ενημέρωση για την εξεταστέα - διδακτέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



9 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Υ΄ΛΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΩΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΠΑΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ημουν και εγω θεωρητικη σαν εσενα και ηθελα και γω να δωσω για οικονομικα με τον ιδιο τροπο οπως εσυ! Το μονο που αφερεσαν απο τα μαθηματικα ειναι οι μιγαδικοι! Και ναι θα εχουμε την ιδια υλη με την Θετικη κατευθυνση. Δυστυχως ετσι ειναι.. σε καταλαβαινω.. και καλα θα παιρναμε μαθηματικα γενικης ή θα μειωνοταν η υλη! ΤΙΠΟΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Να σου πω ενα μυστικο? Επειδη σπουδαζω οικονομικα ειμαι 4ο ετος, καλα κανουν, ετσι πρεπει...θες να μπεις με πιο ευκολη υλη? Και μετα στο πανεπιστημιο που τα θεωρουν δεδομενα καποια πραγματα τι θα κανεις? Πως θα τα μαθεις να παρεις πτυχιο? Μαθε τα στο λυκειο να ειναι πιο ευκολα μετα...Αν δε ξερεις μη λες βλακειες σε παρακαλω ημαρτον...Δε ξερεις τι επιπτωσεις εχει η μειωμενη υλη για το μετα!

      Διαγραφή
  2. Καλό κουράγιο για την επόμενη χρονιά, απλά να σου επισημάνω μερικά πραγματάκια.
    Η ύλη είναι ήδη μειωμένη, χωρίς μιγαδικούς, χωρίς τη συνάρτηση ολοκλήρωμα (που σημαίνει πως είναι εκτός ύλης οι περισσότερες δύσκολες ασκήσεις των ολοκληρωμάτων).
    Επίσης, το να πάει κάποιος σε οικονομική σχολή ενώ έχει εξετασθεί σε αρχαία, λατινικά και λογοτεχνία, ήταν τελείως μα τελείως παράλογο. Το έβρισκε μπροστά του βεβαίως στη σχολή, ειδικά όταν αυτή ήταν επιπέδου Α.Ε.Ι.
    Τέλος, η ύλη στην θετική και την τεχνολογική κατεύθυνση ήταν ανέκαθεν η ίδια, όπως μάλιστα ΚΑΙ τα θέματα. Τώρα υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι ίδια τα θέματα, άρα να σας βάλουν πιο εύκολα.
    Μην αγχώνεσαι, κάνε την προσπάθειά σου και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΦΕΚ B΄ 1186/2015 η εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2015/06/b-11862015-2016.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εξεταστέα ύλη για τους απόφοιτους που θέλουν να δώσουν με το παλιό σύστημα ποία είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή ερώτηση!Λογικά η παλιά αλλά είναι αυτό διευκρινισμένο ξεκάθαρα σε κάποιο άρθρο που μου διαφεύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σηγνωμη ρε παιδια να ρωτησω κατι...ειμαι θεωρητικη και θελω να περασω παιδαγωγικαι και ειμαι τελειως ασχετος στα μαθηματικα και μου βαζουν τετοια υλη στα μαθηματικα Γ.Π και περιμενουν να περασω?και πειτε οτι περναω αυτα οι συναρτησεις,η ενοια του παραγωγου κλπ που θα μου 6χρειαστουν για να κανω μαθημα σε παιδεια ηλικιας 6-12 χρωνον...?(και θα σας παρακαλεσω παρα πολυ να μην αρχιζετε και να μου λετε ειναι γνωσεις και αλλα τετοια καθολου γνωσεις δεν ειναι,με τετοια υλη που μας βαζουν σε ενα μαθημα το οποιο δεν θα μας χρειαστει πουθενα δεν υπαρχει χρωνος για τα μαθηματα τα οποια ειναι βασημα στις ανθρωπιστηκες σπουδες....και αν κανουμε 3 μαθηματα που το ενα θελει τρελο διαβασμα(αρχαια) ας μην γελιωμαστε και το αλλο ειναι παπαγαλια(ιστορα) και το αλλο ειναι ενα μαθημα που χρειαζεται πολυ προσοχη και χρωνο(εκθεση) τα μαθηματα θα μας κοβουν τον ηρμο και θα ξεχναμε αυτα που ξεραμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ εισαι θεωρητικη θες να μας πεις τωρα?με τοσα ορθογραφικα λαθη? και απο τα μαθηματικα να μην περασεις εσυ απο την εκθεση σιγουρα εχεις κοπει. οποιος θελει ψαχνει δικαιολογιες οποιος μπορει δουλευει ακαταπαυστα.αν εχεις στοχο και τον θες παση θυσια κανε τουμπεκι και διαβαζε. ειμαι 24 εχω αποφοιτησει απο στρατιωτικη σχολη κι επειδη ο στρατος δε μ αρεσει ξαναδιαβαζω να ξαναδωσω πανελληνιες να μπω καπου αλλου. επειδη εχω προλαβει το συστημα με τα 6 υποχρεωτικα μαθηματα,μη μιλας δεν ξερεις τι παει να πει ελαχιστος χρονος.κατσε διαβαζε και μην παραπονιεσαι καθολου.παρτυ θα πρεπε να κανετε οσοι δινετε 4 μαθηματα. αιντε

      Διαγραφή