Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μέχρι τις 19/6 θα έχει ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών - Μετά η ανακοίνωση των βαθμών

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση βαθμολογιων πανελληνιων 2015Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε στα Βαθμολογικά Κέντρα ΓΕΛ τονίζει τα εξής:

- Μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 όλα τα Βαθμολογικά Κέντρα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη βαθμολόγηση και να έχουν κλειδώσει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα 4 μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία) και οποιαδήποτε άλλα μαθήματα έχει ολοκληρώσει κάθε Βαθμολογικό Κέντρο.

- Η τελική ολοκλήρωση - οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων.

- Με νεότερη εγκύκλιο θα καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία αποστολής των αποκομμάτων και των καταστάσεων προς τα Λύκεια, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν στα Λύκεια εγκαίρως.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο.

http://panelladikes24.blogspot.com


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου