Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις σχετικά με την Τράπεζα Θεμάτων, την προαγωγή των μαθητών στο Λύκειο και την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο ''Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις''. Στα άρθρα 13 και 14 του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που προβλέπουν τα εξής:

Τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων ορίζονται αποκλειστικά από τον διδάσκοντα/τους διδάσκοντες το μάθημα και τα γραπτά διορθώνονται από τον οικείο διδάσκοντα. Δηλαδή δεν θα επιλέγεται το 50% των θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων.

- Η Τράπεζα θεμάτων δύναται να λειτουργήσει ως προαιρετικό συμβουλευτικό εργαλείο για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

- Αλλάζουν οι προϋποθέσεις προαγωγής στο Λύκειο καθώς για την προαγωγή των μαθητών απαιτείται γενικός μέσος όρος τουλάχιστον εννέα και πέντε δέκατα (9,5).

- Αλλάζει ο τρόπος αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών.

Δείτε εδώ το σχέδιο νόμου.

panelladikes24


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου