Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δηλώσεις Δρίτσα για εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΡΙΤΣΑςΟ Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε: 

''Ως Αξιωματική Αντιπολίτευση διεκδικήσαμε και ως Κυβέρνηση δεσμευτήκαμε ότι το σύστημα όλων των διαδικασιών κατάταξης στο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. θα αλλάξει, ώστε να γίνει δικαιότερο και πλήρως αδιάβλητο'' 

ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε ότι

''εργαζόμαστε ήδη με στόχο την διαμόρφωση των προϋποθέσεων ίδρυσης Ακαδημίας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εισαγωγής σε αυτήν μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων, όπως αρμόζει στο Σώμα''.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εξαγγελίες είχαν γίνει και από την προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία όπως έγινε για την εισαγωγή ιδιωτών στο Πυροσβεστικό Σώμα παρότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ένταξής τους στο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Ante nte xortasame uposxeshs eidame kai ti purosvestikh pou tha empene elpizw oi kanourgioi na ennoun ta logia tous kai na min einai logia aera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι να μπει και το λιμενικο στης πανελλαδικες να μπουν ολα τα ασχετα για τα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι να μπει και το λιμενικο στης πανελλαδικες να μπουν ολα τα ασχετα για τα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή