Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψήφιους των ειδικών κατηγοριών

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ παρουσίασε όλες τις ειδικές κατηγορίες για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων.




4 σχόλια:

  1. Παλιοκουφάλες τους Μουσουλμάνους τους κρατάτε ακόμη στην ειδική κατηγορία και σας πείραξαν οι πολυτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις μετεγγραφές . Ο υποψήφιος έδωσε πανελλήνιες το έτος 2013-2014. Εμπίπτει στην κατηγορία : "2) Αθλητές με διακρίσεις από 8-10-2008 ώς και 31-8-2014 εισάγονται σε τμήματα, εισαγωγικές κατευθύνσεις τμημάτων και σχολές των πανεπιστημίων, ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, στα προγράμματα σπουδών των ανώτατων εκκλησιαστικών ακαδημιών, στο Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της ΑΣΚΤ και στις ανώτερες σχολές τουριστικής εκπαίδευσης 20% στα ΤΕΦΑΑ και 3% σε λοιπά τμήματα, εισαγωγικές κατευθύνσεις τμημάτων και σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης." , όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμά σας ; Έχει 2η Πανελλήνια Νίκη σε Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Εφήβων , τον Απρίλιο του 2014 . Έχει το δικαίωμα εγγραφής σε τμήμα/σχολη της προτιμησης του σε ποσοστο 3% των θεσεων ;

    Η απαντηση σας θα μας ηταν ιδιαιτερα χρησιμη και ανακουφιστικη ! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εφόσον έχει τις προυποθέσεις για το ομαδικό άθλημα και πιάνει το 90% της βάσης της σχολής κατατάσεται με τα προσαυξημένα μόρια στη σειρά επιλογής.
      δηλαδή αν χάνει για λίγο την σχολή ή την πόλη επιλογής μάλλον η διάκριση θα του το δώσει
      ελπίζω να βοήθησα και καλή επιτυχία

      Διαγραφή
    2. Εχω 3η πανελλήνια νίκη το 2013 .αναφέρεται ότι εχω 20%προσαύξηση στα τεφαα και 7%στα αλλά . αυτή η προσαύξηση αφορά τις θέσεις ή και τα μόρια;

      Διαγραφή