Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αίτημα επέκτασης της δυνατότητας συμμετοχής στη διαδικασία του 10% για τους αποφοίτους του 2012 - Ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014 έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην τελική ευθεία με όλες τις διαδικασίες να βρίσκονται σε στάδια κορύφωσης. Οι υποψήφιοι έχουν λιγότερο από τρεις μήνες για να μπουν στο στίβο των εξετάσεων κυνηγώντας την είσοδό τους σε μια σχολή προτίμησής τους. Όλα τα θέματα που αφορούν τις εξετάσεις λύνονται με εξαίρεση μια μερίδα υποψηφίων που ακόμα προσπαθεί να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2012 που δεν μπορούν να καταθέσουν μηχανογραφικό με την κατηγορία του 10% χωρίς νέα εξέταση μετά την αλλαγή του νόμου.

Δείτε εδώ μια ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας (η τρίτη κατά σειρά) για το συγκεκριμένο θέμα με αίτημα την επέκταση της δυνατότητας συμμετοχής στη διαδικασία του 10% για τους αποφοίτους του 2012.

Εν τω μεταξύ το υπουργείο Παιδείας απάντησε στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής κ. Κων/νος Τσιάρας για επαναφορά του δικαιώματος επανακατάθεσης του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων με το ποσοστό του 10% για την εισαγωγή στα ΑΕΙ για δύο συνεχής χρονιές. 

Δείτε εδώ την ερώτηση - Δείτε εδώ την απάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου