Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τι θα γίνει τελικά με τις Αστυνομικές Σχολές; Θα αλλάξει η απόφαση; - Νέα αναφορά στη Βουλή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ζητάει με επιστολή της προς υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια, την άμεση εισδοχή και εκπαίδευση των 580 επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013 στις Αστυνομικές Σχολές (και όχι το 2015 όπως προβλέπεται) αλλά και τη δυνατότητα οι φετινοί υποψήφιοι να μπορούν να δηλώσουν τις σχολές αυτές στα μηχανογραφικά τους δελτία.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κακλαμάνης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή την συγκεκριμένη επιστολή. Δείτε εδώ.

35 σχόλια:

  1. Οι μέρες φτάνουν και μαζί οι πανελλαδικές, πρέπει να γνωρίζουμε τι θα γίνει. Ελπίζω να αλλάξει η απόφαση και να έχουμε την δυνατότητα να δηλώσουμε την αστυνομία στο μηχανογραφικό.

    -Μαθητής Γ' Λυκείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε παιδί μου σε καμια σοβαρή σχολή. Μάθε κάτι μη γίνεσαι αμόρφωτος για όλη τη ζωή σου.

      Διαγραφή
  2. Ναι 'ναι καλά! Τους ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΑΣΥ ΞΥΠΝΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ..:;;;;ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ..ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ...ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια εχουμε πιθανοτητες λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποτε περιμενετε να απαντησετε ρε μλκσσσσσσσσ ,,,με το πονο μας παιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδες στειλτε οσο πιο πολλα μαιλ μπορειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εάν γινει κατι ποτε θα παρουσιαστουν οι εισακτεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε νοιαζει ρε φιλε. Ας δωθει η δυνατοτητα δηλωσης και ας παρουν λιγαα ατομα. Οι εκλεκτοι θα περασουν.

      Διαγραφή
  8. Παίδες έχουμε κάνα νέο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λογικά σήμερα που είναι δεύτερα κάτι μπορεί να δούνε τα ματάκια μας !
    υπομονή είμαστε στο τέλος...οι μέρες τελειώνουν
    ας ελπίσουμε όλοι σε μια θετική έκβαση της "τραγικής" κατάστασης που βιώνουμε
    (άκου εκεί να λειτουργεί η αστυνομική ακαδημία στο Κάιρο της ΑΙΓΥΠΤΟΥ και εμείς να τις έχουμε κλειστές....αυτό που γράφω έχει να κάνει με ένα κείμενο που διάβασα για έκρηξη έξω από την αστυνομική ακαδημία του Καΐρου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mpravo magkes....oi polles pieseis pou askisate apeferan karpous....min prospatheite allo...ftanei...epanapautheite....irthe i wra na syneiditopoihsete pws i astinomia tha meinei ektos mixanografikou....kai o logos pou den erxetai i episimi arnitiki apantisi apo to ypourgeio kserete poios einai??poly apla epeidi idi apantise kai to dextikate san kotes....etsi loipon aviasta tha vgei kai o ypourgos sas kai tha apantisei kai episima pleon kapoio prwi oti: "se autin tin erwtisi exoume apantisei hdh"....sygxaritiria kai kalh stadiodromia stis deyteres epiloges sas...!!!...ypirksate to megalytero kai kalytero dekaniki tou upourgou kai tis kyvernisis kai seis kai oi poulimenoi syllogoi gonewn sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι να ναι μεγάλε..Μην τον ακούτε παιδιά ,το παιδί απλά δε ξέρει τι λέει.
      Ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο τέλος δεν είναι γνώστης ο καθε προφήτης γαϊδαρος που μπαίνει μέσα σε ενα φορουμ και σπαμάρει..υπομονή παίδες και θα δούμε..
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ χωρίς να ξέρω κάτι επίσημο είναι οτι θα μπούν και φέτος στο μηχανογραφικό ,οι εκλογές που έρχονται είναι ο λόγος.

      Διαγραφή
  11. Που το ειδες εσυ αυτο;; Και ποτε εγινε για να μάθουμε και εμείς!!! Αν και εχει μια βάση αυτο που λες θα περιμένουμε την επίσημη απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το δεχτήκαμε αβίαστα ????? και οι τόσες ερωτήσεις στην βουλή πως νομίζεις ότι γίνανε ?
    μεσώ πιέσεων γίνανε !!! εσύ τι λες ??? οι βουλευτές νομίζεις ασκούν πιέσεις για την ψυχή της μάνας τους ??? η μήπως γιατί κάποιοι τους ζήτησαν να πιέσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. synolo erwthsewn pros voulh.....3.....vouleutes...300.....kalo to pososto...kai dn anaferomai se sena pou thixtikes dioti apo auto fainetai oti prospathises...koita omws posoi den thixtikan?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με το να κραζεις δν πετυχαινεις κατι!
    οι πιεσεις πιθανοτατα να ηταν υπεραρκετες!
    Απο εκει και περα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δν ειναι στο χερι μας!και το ξερεις!!
    Ο καθενας εκανε οτι μπορουσε και οτι ηθελε. .
    Ολοι μας το θελουμε πολυ , και ολοι νευριασαμε ,στεναχωρηθηκαμε!
    Εμεις ειμαστε οι τελευταιοι που πρεπει να κραξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ δηλαδή κρίνεις το αν προσπαθήσαμε με το αν γράψαμε σχόλιο γιατί θιχτήκαμε; Ο καθένας έκανε ότι μπορούσε ή τουλάχιστον αυτοί που ενδιαφερόντουσαν έκαναν ότι θεωρούσαν καλύτερο...Εγώ προσωπικά προσπάθησα σε τοπικό ραδιόφωνο (το θέμα βγήκε στον αέρα) σε επιστολές στον Αυτιά ο οποίος έβγαλε το θέμα στον αέρα επίσης...σε σελίδες Βουλευτών..και πάρα πολλά άλλα..Τις σελίδες Βουλευτών τις οποίες έβλεπες εδώ στο σχόλια πάμε ΌΛΟΙ και πήγα και είδα 6 σχόλια μαζί με το δικό μου..εκεί μπορείς να κατηγορείς γιατί βλέπεις ποιοι ενδιαφέρονται και ποιοι όχι...Μπράβο λυπών σε όλους... δεν χρειάζεται να κατηγορείς εμάς πιστεύω ότι κάναμε ότι μπορούσαμε ή τουλάχιστον οι περισσότεροι! Μπράβο ρε παίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποιοι 3 λεβέντη μου???20-30 βουλευτες κατέθεσαν αναφορές ή συνυπέγραψαν αναφορές άλλων..
    ότι θέλεις λές!!περιμένουμε και θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΠΤ..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ..ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΙΑΛΟ Η ΒΑΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο !
    Να γίνουμε αστυνομικοί , από εκεί και πέρα ο καθείς έκρινε τι μπορεί να κάνει και έπραξε ανάλογος !
    Όσο για τον φίλο Που μας τα "χώνει" θα ήθελα να τον ρωτήσω προς τι τέτοια καουρα ? Ας μας πει την ιδιότητα του .
    Είμαι ο τύπος που έγραψε στης 4:58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδια μήπως υπάρχει κανα νέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ θα σας μιλήσω σαν παιδί που πέρασε απο τη θέση σας. Ο στρατός μπορεί να είναι λύση για κάποιους που όντως το ποθούν. Η αστυνομια είναι η χειρότερη επολογή που μπορεί να κάνει κανείς. Πρέπει σαν λαός να αποβάλλουμε την νοοτροπία τόσο της "εξουσίας" όσο και της "οικονομικής ανεξαρτησίας". Όλα τα χρόνια της φοίτησης ένας αστυνομικός δεν μαθαίνει τίποτα πέρα απο το να παθιάζεται και να εκτελεί. Δεν μαθαίνει κάτι μια επιστήμη έστω μια τέχνη και οι ορίζοντες του περιορίζονται στην στολή το τμήμα και τα λεφτά. Κρατήστε τα λεφτά σας μελλοντικοί ΜΠΑΤΣΟΙ μια ζωή θα είστε πιόνια. Η αγραμματοσύνη σας είναι και θα είναι αέναη. Μην ακολουθείτε τυφλά τη μάζα ποτέ κανενας σας όσο ευυπόληπτος κι αν είναι δεν θα εκτελέσει τον αντικειμενικό σκοπό της αστυνομιας.Θα είστε ενα μάτσο αγράμματοι με στολή και "εξουσία". Ο καλός βαθμός δεν αξίζει να χαραμιστεί στην αστυνομία. Μάθετε να διαβάζετε με στόχο όνειρα και όχι θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε ρε ΑΝΟΗΤΟ όν..Θα μας δ΄ωσεις και συμβουλες.Που πουλάς παριζιάνικες θεωρίες με ψευτοιδεολογικό-αναρχικό μανδύα σε ένα φόρουμ που ο χειρότερος εδώ μέσα έχει τη πατρίδα του και το αίσθημα της ισονομίας και της δικαιοσύνης πάνω απο όλα ,όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς που μελετάτε δήθεν κουλτουροαυτόνομα εγχειρίδια που προστάζουν την πλήρη αναρχία και διάλυση κάθε ιδανικού και ονείρου που έχουν τα νέα παιδιά.Πήγαινε τώρα να θαυμάσεις το βίντεο του ξηρου και να σπάσεις κανα μαγαζάκι κανενός μικροπωλητή στην επόμενη πορεία στο όνομα της δήθεν επανάστασής σου για τη δικτατορία του προλεταριάτου.

      Διαγραφή
  21. Δεν ζητήσαμε την γνώμη κανενός!!! Σε ευχαριστούμε για τα καλα σου λογια ελα εγω προσωπικά ξεχασα ήδη και τι έγραψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Katarxin oi erwtiseis sti vouli einai treis...treis einai katatethimenes dn ftaiw egw...apo kei k pera to poioi dn prospathisan fanike apo tous dithen thigmenous....logika einai autoi pou pigan kai mazeutikan eksw apo ti vouli prin liges meres...apo auti ti laothalassa twn athinewn kuriws...ade re kotes...pou prin ligo kairo legosastan k sunaderfoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ...ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σταματήστε αυτο το συνάδελφοι γιατι με ταράζει!! Κάντε κατι δραστικό .. Και συμφωνώ με τον 10:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά όσοι πραγματικά το θέλετε σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρετε και να γίνεται αστυνομικοί,μην ακούτε τον κάθε ψευτοαναρχικό που μπαίνει και σχολιάζει χωρίς να έχει ιδέα περί του επαγγέλματος αυτού. Όσο και να φαίνεται ωραίο επάγγελμα πιστέψτε με δεν είναι(χωρίς βέβαια να έχω μετανιώσει που έγινα αστυφύλακας),αν σας αρέσει είναι μια καλή επιλογή για να προσφέρεις στην κοινωνία,αλλά και να μάθεις να ζεις μόνος σου(χωρίς να δίνει ο μπαμπάς χρήματα κύριε αναρχικέ εν αντιθέση με εσάς). Πιθανόν να συνεργαστούμε κάποτε,καλή επιτυχία παίδες,το νου σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To thema einai I prospathia....kai einai elleiphs....I tropologia einai sto xeri mas...estw to 2016....efoson to mesoprothesmo ligei to 2016....zitiste kati pou mporei na ginei gia na apokatastathei I adikia...ante re magkes. ..as mpoume kai as einai k meta apo 2 xronia...to thema einai na yparxei sto mixanografiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. άντε βρε παλικάρια ! από οτι έχω καταλάβει είμαστε γύρω στα 20 άτομα το πολύ που μπαίνουμε κάθε μέρα εδώ μέσα....εμείς οι ολίγοι ας μην παραιτηθούμε , ας προσπαθησουμε λίγο ακόμη....
    ένα τηλεφωνο , ένα μήνυμα μπορεί να είναι αυτό που θα αλλάξει την ζωή μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. στο 6:03 o οικονομολογος ! για να ξέρουμε ποιος γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. yparxei kamia elpida? h teleiosan ola? gnorizei kaneis na mas pei telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή