Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δεν έχει αλλάξει η απόφαση για τις Αστυνομικές Σχολές

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη

Μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την εισαγωγή ιδιωτών στις Αστυνομικές Σχολές μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 παρά τις έντονες πιέσεις ενδιαφερομένων, φορέων και βουλευτών. Η απόφαση για μη ύπαρξη των συγκεκριμένων σχολών στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2014 ισχύει.

Όσα διαρρέονται περί αλλαγής της απόφασης και εισαγωγής των επιτυχόντων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, δεν είναι αποφάσεις παρά εκτιμήσεις κάποιων. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι αποκλείεται να συμβεί το παραπάνω σενάριο με κάποια μελλοντική απόφαση.

Πατήστε εδώ για να δείτε ειδήσεις μόνο για τις Αστυνομικές Σχολές.


15 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! Ελπίζω από εκτιμήσεις να γίνουν πραγματικότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!! Κρατήστε μας ενήμερους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε τίποτα νεότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Παρά τις πιέσεις ...αμετακίνητοι*...το Ελληνικό *ασχολίαστο* κράτος... αυτό που αποφασίζει να καταργεί έναν νόμιμο πανελλήνιο τρόπο εισαγωγής, να αφήνει *απ' έξω* παιδιά που θέλουν και αξίζουν και να επιλέγει να προσλαμβάνει με δικά του κριτήρια όσα άτομα θα μπορούσαν εδώ και δύο χρονιές να εισαχθούν...το σίγουρο είναι ότι όσοι ενδιαφέρονται δεν μπορούν απλά να παρακολουθούν... αν ο καθένας κάνει ό τι μπορεί από την πλευρά του..ίσως..να καταφέρουμε να αλλάξουμε και κάτι στο μέλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΕΣΗ ενημερωση των μαθητων !!
    Απαιτηστε το μεσω των συλλογων και παλι!!!
    Δεν γινεται διαφορετικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο ειναι απλη αναπαραγωγη της εγκυκλειου ρε παιδια.
    Το θεμα ειναι να βγει τροπολογια που να βαζει παλι τις σχολες η ξεκαθαρη απαντηση στις ερωτησεις των βουλευτων οτι ΟΧΙ δεν θα παρουμε.
    Αν δεν γινει μεχρι την δηλωση μαθηματων τοτε...@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδέρφια....δεν θέλω να δώσω τσάμπα ελπίδες απλά επειδή είναι και δικό μου όνειρο ζωής η αστυνομία..θελω να σας πω πως συμμαθητής μου από το σχολείο με χοντρό μέσο έμαθε από υφυπουργό της κυβέρνησης ότι τελικά θα πάρουν και θα φοιτησουμε μετά από δυο χρόνια...καλεσα βέβαια και στο Υπουργείο και μου είπαν ότι δεν θα πάρουν...ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ειπαν οχι στο υπουργειο; Εγω οταν επαιρνα μ λεγανε δεν ξερουμε μερικοι και αλλοι οτι μαλλον θα παρουν. α και αυτος με το μεσο ποτε το εμαθε αυτο;

      Διαγραφή
  9. οπως λενε οι πιο πολλοι εξαλλου..οτι τελικα θα παρει και η φοιτηση θα γινει σε 2 χρονια..για αυτο αναμενουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παιδί με το μέσο μου το είπε προχθές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πηρα τηλεφωνο την ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ......ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ..ΒΑΖΟΥΝ 500 Ε.Φ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ...ΓΑΜΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. panelladikes24.blogspot. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ..ΒΟΗΘΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή