Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Διευκρίνιση για τους υποψήφιους με το 10% μετά από πολλά ερωτήματά σας

Μετά από πολλά ερωτήματα που τέθηκαν στο panelladikes24 από αναγνώστες του, σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι για την κατηγορία 10% επισημαίνουμε τα εξής:

Πρέπει να δημιουργήσουν νέο password
Όλοι οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013 που θα καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο είτε με τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β΄ (90% και 10%) είτε με τα ΕΠΑΛ Α΄, πρέπει από 16-4-2013 έως 26-4-2013 να προσέλθουν στο Λύκειο τους [σε αυτό που υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση (90% ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) ή που θα υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο (10%)] για να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας password.

Μπορούν να ενταχθούν στις ειδικές περιπτώσεις
Την ίδια περίοδο όσοι από τους υποψηφίους εμπίπτουν στις ειδικές περιπτώσεις των πολύτεκνων, των τρίτεκνων και των κοινωνικών κριτηρίων (και των ειδικών περιπτώσεων υποψηφίων εκκλησιαστικών λυκείων και Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης) προσκομίζουν στο ίδιο Λύκειό τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για έλεγχο και αποκτούν και αυτοί τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας password.

Δε χρειάζεται έκδοση νέου δελτίου εξεταζομένου
Επίσης, μόνο όσοι συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2013 (είτε με τα ΓΕΛ είτε με τα ΕΠΑΛ), πρέπει έως 26-4-2013 να αποκτήσουν από το Λύκειό τους το Δελτίο Εξεταζομένου. Αυτό δηλαδή δεν αφορά τους αποφοίτους - υποψηφίους με το 10%.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας με τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου