Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Κλήση σε εγγραφές για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014

Μεταξύ 11 και 19 Μαρτίου 2013 η εγγραφή των νεοεισερχομένων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Πανεπιστημίου.

Η καταβολή του κόστους της/των Θεματικής/ών Ενότητας/Ενοτήτων που θα επιλεγούν από τους υποψηφίους φοιτητές, θα γίνει ως εξής :
Προκαταβολή: Από την ημέρα έναρξης των εγγραφών μέχρι και την Τρίτη, 19/03/2013 θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ύψους €100 για τα Πτυχιακά Προγράμματα και €200 για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (ανεξαρτήτως του αριθμού των Θ.Ε. που έχουν επιλεγεί).
Τελική δόση: Μέχρι και τις 15/05/2013 θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στην τελική εξόφληση του τιμολογίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής στο μητρώο των φοιτητών.
Η καταβολή των διδάκτρων / διαχειριστικού κόστους γίνεται είτε μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης του Πανεπιστημίου, είτε με πιστωτική κάρτα, μέσω του διαδικτύου.
Σχετική ενημέρωση έχει σταλεί στους νεοεισερχόμενους φοιτητές και με ηλεκτρονικό μήνυμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν στις εγγραφές τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Σπουδών και Μητρώου Φοιτητών (admissions@ouc.ac.cy).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου