Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Προκήρυξη Εισιτηρίων Εξετάσεων για την εισαγωγή Σπουδαστών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Η Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει τις εισιτήριες εξετάσεις, για την εισαγωγή σπουδαστών στο α΄ εξάμηνο σπουδών, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 οι οποίες θα αρχίσουν την 10η Σεπτεμβρίου 2012.
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα υποβληθούν από την 27η Αυγούστου 2012 έως και την 31η Αυγούστου 2012.
Ο χώρος παραλαβής δικαιολογητικών θα οριστεί από την επιτροπή εισιτηρίων εξετάσεων και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.
Ως απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των υποψηφίων από τον νόμο έχουν ορισθεί:
1. Έντυπη αίτηση συμμετοχής, η οποία χορηγείται από το Τμήμα
2. Τίτλος Σπουδών, Απολυτήριο Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή ισοτίμου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού.
3. Αστυνομική ταυτότητα.
4. Δύο φωτογραφίες τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων μπορούν επίσης να σταλούν στην Επιτροπή παραλαβή δικαιολογητικών, εντός των ανωτέρω ημερομηνιών, με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ ή Υπηρεσία Ταχυμεταφορών, με σχετική εξουσιοδότηση (Courier), για την κατάθεση των δικαιολογητικών και την παραλαβή του δελτίου εξεταζομένου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί από την επιτροπή Εισιτηρίων Εξετάσεων, μετά την λήξη υποβολής των δικαιολογητικών.
Προσοχή: Υπενθυμίζεται ότι όσοι εκ των υποψηφίων υπέβαλαν δικαιολογητικά με την κατηγορία των υποψηφίων με ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση (ΤΑΛΕΝΤΑ) και κρίθηκαν θετικά από την Επιτροπή Εισιτηρίων Εξετάσεων για το έργο τους, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για να λάβουν μέρος στις εισιτήριες εξετάσεις του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του έτους 2012.